Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

 • Ξοδεύουμε πολύ τη ζωή μας στο εργασιακό μας περιβάλλον, γι 'αυτό είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα εκεί. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

  Ξοδεύουμε πολύ τη ζωή μας στο εργασιακό μας περιβάλλον, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα εκεί. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης για να διατηρήσετε τα γραφεία σας, τις αίθουσες συσκέψεων, την κουζίνα του γραφείου και άλλα δωμάτια καθαρά και τακτοποιημένα.

  Καθημερινοί καθαρισμοί

  • Καθαρισμός τουαλετών
  • Σκούπισμα Γραφείων και σφουγγάρισμα, διαδρόμοι, λόμπι και εισόδων
  • Άδειασμα κάδων και σταχτοδοχείων
  • Καθαρισμός τεχνικού εξοπλισμού και καρέκλες
  • Καθαρισμός της κουζίνας  (ποτήρια, κούπες, κουταλάκια κλπ.)
  • Ξεσκόνισμα

  Εβδομαδιαίοι καθαρισμοί

  • Άδειασμα κάδων και σταχτοδοχείων
  • Αφαίρεση ιστών αράχνης, καθαρισμός των θερμαντικών σωμάτων
  • Καθαρισμός τουαλετών και άλλων περιοχών που χρησιμοποιούνται συχνά

Καθαρισμοί οικιακών χώρων

 • Υπάρχει ένα ρητό ότι ένα καθαρό σπίτι είναι ένα σημάδι σπατάλης ζωής. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί οικιακών χώρων

  Υπάρχει ένα ρητό ότι ένα καθαρό σπίτι είναι ένα σημάδι σπατάλης ζωής. Αν και αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια, είναι σίγουρα αλήθεια ότι υπάρχουν πιο σημαντικά και ευχάριστα πράγματα να κάνετε από το να ανησυχείτε για τη διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού! Με όλες τις άλλες σας ευθύνες, θα πρέπει να μπορείτε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως σας αξίζει. Οι υπηρεσίες καθαρισμού στο σπίτι σας, έχουν σχεδιαστεί για να σας χαρίζουν την ηρεμία που σας αξίζει και το χρόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τη ζωή σας και τους αγαπημένους σας.

  Συχνότητα καθαρισμού

  Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών προσφέρονται σε διαφορετικές συχνότητες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

  Κάθε φορά που καθαρίζουμε, θα παρέχουμε υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Μπάνια
  • Αφαίρεση ιστών αράχνης, ξεσκόνισμα, καθαρισμός δαπέδων,
  • καθαρισμός τουαλετών, καθαρισμός καθρεφτών / χρωμίου, καθαρισμός ντουζιέρας, καθαρισμός τοίχων πλακιδίων, μπανιέρα / ντους
  • Υπμοδωμάτια

  Οι επιφάνειες καθαρίζονται με το χέρι, καθαρίζονται τα δάπεδα, αφαιρούνται οι σκόνες, αφαιρούνται οι αράχνες, καθαρίζονται οι πόρτες και τα πλαίσια της πόρτα

  • Κουζίνα
  • Καθαρίζονται οι πάγκοι, καθαρίζεται από την εξωτερική επιφάνεια ο απορροφητήρας, γυάλινες επιφάνειες σκουπίζονται, οι νεροχύτες καθαρίζονται , αφαιρούνται τα σκουπίδια.

Καθαρισμοί ξενοδοχειακών - τουριστικών καταλυμάτων - βιλών

 • Οι Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης, δραστηριοποιήτε και στον καθαρισμό τουριστικών επιχειρήσεων. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί ξενοδοχειακών – τουριστικών καταλυμάτων – βιλών

  Οι Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης, δραστηριοποιείτε και στον καθαρισμό τουριστικών επιχειρήσεων. Αναλύοντας τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων και κατανοώντας πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα για τους πελάτες τους, δημιουργήσαμε πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες αυτές, με κύριο στόχο την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητα και κυρίως την εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

  Είτε έχετε Βίλα, είτε οποιοδήποτε κατάλυμα, είτε ξενοδοχειακή μονάδα εμείς σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Ακόμα και αν απασχολήστε με τουριστικές επιχειρήσεις, όπως Bars, Εστιατόρια κλπ. μη διστάσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καθαρισμός καναπέδων - στρωμάτων

 • Η εταιρεία Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης, αναλαμβάνει να καθαρίσει σε βάθος το σαλόνι σας. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμός καναπέδων – στρωμάτων

  Η εταιρεία Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης, αναλαμβάνει να καθαρίσει σε βάθος το σαλόνι σας καθώς και τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο.
  Η καθημερινή χρήση του σαλονιού και των καρεκλών στο σπίτι μας ή στον χώρο εργασίας μας, αναπόφευκτα δημιουργεί λεκέδες από φαγητά, καφέδες ή λάδια. Ο καθαρισμός του σαλονιού σας αποτελεί απαραίτητη διαδικασία, διότι λόγω αυτής της καθημερινής χρήσης δημιουργούνται εστίες μυκήτων, ακάρεα και μικροοργανισμών. Η καθαριότητα του χώρου που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας, όπως το σαλόνι και οι καρέκλες της τραπεζαρίας σας, είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να της δώσουμε την πρέπουσα σημασία γιατί αφορά την υγεία την δικιά μας αλλά και των δικών μας ανθρώπων, της οικογένειας ή των εργαζομένων. Η εταιρία μας χρησιμοποιεί υπο-αλλεργικά καθαριστικά και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα καθαρίσει το σαλόνι ή τις καρέκλες σας αξιόπιστα και με επαγγελματισμό.

Καθαρισμοί χώρων μετα απο ανακαίνιση

 • Για τον γενικό καθαρισμό του νέου επαγγελματικού σας χώρου, είτε είναι νεόκτιστος είτε όχι. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί χώρων μετα απο ανακαίνιση

  Εάν ανοίξατε μια καινούργια επιχείρηση, ή απλά μόλις τον ενοικιάσετε, διαθέτουμε πολυμελή συνεργεία καθαρισμού εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα .
  Απλώς τηλεφωνήστε μας και τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό σας, τηρώντας πιστά τα χρονικά περιθώρια που εσείς ορίζετε και σε τιμές εναρμονισμένες με την σημερινή πραγματικότητα.

Καθαρισμοί μοκετών

 • Η εταιρεία Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης αναλαμβάνει με ιδιαίτερη.. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί μοκετών

  Η εταιρεία Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων Και Επαγγελματικών Χώρων Ελληνικάκης αναλαμβάνει με ιδιαίτερη φροντίδα τον καθαρισμό των μοκετών, των χαλιών και των σαλονιών όχι μόνο σε κατοικίες (επί τόπου καθαρισμοί) αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, χώροι συνεδριάσεων, ξενοδοχεία κλπ, αλλά και στο σκάφος ή όπου αλλού χρειαστεί.

  Ως επαγγελματίες ανταποκρινόμαστε στους επαγγελματίες, δίνοντας προτεραιότητα στις «ιδιαιτερότητες» που πιθανόν να υπάρχουν… όπως για παράδειγμα η τήρηση των ωραρίων, η συνέπεια στα ραντεβού, το απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  Χρησιμοποιώντας τα ασφαλέστερα και φιλικότερα για τον άνθρωπο υλικά και απορρυπαντικά πετυχαίνουμε αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους πελάτες μας ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Καθαρισμοί εξωτερικών χώρων

 • Τις περισσότερες φορές αρχίζουμε τον καθαρισμό οικιών ή επαγγελματικών χώρων από το εσωτερικό. (δείτε περισσότερα)

  • Καθαρισμοί εξωτερικών χώρων

  Τις περισσότερες φορές αρχίζουμε τον καθαρισμό οικιών ή επαγγελματικών χώρων από το εσωτερικό. Όμως, χωρίς την ξεχωριστή επιμέλεια του εξωτερικού χώρου είναι άδικος κόπος.

  Εξάλλου, οι πρώτες εντυπώσεις, πέρα από την ουσία του καθαρισμού, έχουν την αφετηρία τους στην πρόσοψη, στον εξωτερικό χώρο. Στο χώρο που αποτελεί το πέρασμα, μέσα από το οποίο οδηγούμαστε στο εσωτερικό των κτιρίων.
  Οι εξωτερικοί χώροι, γκαράζ, σχολείων (προαύλια), ξενοδοχεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, παρουσιάζουν διαφορετικές κάποιες φορές δυσκολίες, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό και την τεχνική μας.
  Τα μάρμαρα, τα πτώματα ξύλινα, μωσαϊκά, πλακάκια, πέτρα, γρανίτης (για βαθύ καθαρισμό δαπέδων χρήση πιεστικού) αποτελούν ένα ωραίο στοίχημα. Για να λάμψουν πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα απαλλάξουμε από τους ξένους «εισβολείς», όπως τους δύσκολους λεκέδες. Και τον βρίσκουμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αν έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Ελληνικα